Good

Vi är stolta och glada över att ha jobbat med Good Malmö sedan starten 2015. 

Good tror att  det finns fullt av talanger som inte fått blomma ut och vi tror att det är vi, som företagare, som ibland inte förmår att se på den lokala förmågan med rätt ögon. När vi rekryterar är det lätt att leta bland folk som vi redan känner, eller folk som är precis som vi. Då missar vi möjligheten att bredda våra perspektiv, både mänskligt och rent affärsmässigt. Tillväxt skapas inte genom att fortsätta leta på samma ställe, tillväxt skapas genom att bryta ny mark. Så startade idén om Good Malmö och den modell som flera andra städer valt att arbeta efter. Ett företag - en individ - ett jobb - ett år.

Om ett företag tar ansvar för att öppna sin dörr under ett år, för en ung person, kan vi skapa ringar på vattnet och förändra attityd och förmåga att ta tillvara på ung kompetens. 

Good modellen är varumärkesskyddad och drivs av den privata stiftelsen Uppstart Malmö. Driften av av varje Good-projekt är lokalt. Modellen och utvecklingen av metoden finansieras av Region Skåne, Arbetsförmedlingen och Tillväxtverket. 

 Sajterna är utvecklade av 040 och Odd Hill i samarbete, och är en multisajt installation i Drupal 8. Bara det är värt ett besök på någon av sajterna: goodmodellen.se, goodmalmo.se eller goodblekinge.se här.

 

Kund Uppstart Malmö
Uppdrag

Bakomliggande funktionalitet

(Drupal)

Lanserad juni, 2017
Kategori Webbsajter, Webblösningar
Besök sajten

Föregående Portfolio Nästa