• webbutvecklare 040 sökes

Webbutvecklare sökes

Vi söker en duktig allroundutvecklare med kunskaper inom framför allt PHP och JavaScript.

Vem är du?

Vi tror att du gillar att jobba med Open Source och att du fokuserar lite extra på backend. Tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning är inte det viktigaste, men vi misstänker att du har jobbat med webbutveckling minst ett par år - kanske inhouse eller på byrå. Det är desto viktigare att du har ett genuint intresse för utveckling och kan visa lite kod som du skrivit. Du har kanske ett aktivt konto på GitHub?

Vilka är vi?

Vi är en produktionsbyrå med fokus på webbutveckling. Vi sitter i lokaler i centrala Malmö tillsammans med vår systerbyrå Odd Hill och tillsammans verkar vi för ett Malmö som tar ansvar för och bygger upp framtidens webbutvecklare. På 040 är kvalitet och lärande viktigt. Vi arbetar mycket med att hålla oss tekniskt i framkant - varje månad avsätter vi en heldag till att undersöka nya tekniker och verktyg, och vi ger också stor plats för löpande individuell fortbildning.

Vad får du vara med om?

Du får jobba i ett härligt team med stor passion för webbutveckling och för att hitta de bästa lösningarna till våra kunder. Just nu är vi sju personer, men vi kommer att bli ett par till framöver. Du kommer att få vara en del av ett större sammanhang med mer än ett tjugotal webbglada personer under samma tak med ett öppet klimat och en stor vilja av att dela med sig. Du kommer att få jobba med flera olika kunder inom många olika branscher och du får vara med och driva vår kompetens och arbetsprocess framåt. Spännande tider stundar.

Hör av dig!

Maila oss på info@040.se och berätta om dig själv, vad du kan och vad du vill.